Aankondiging: goederen- en dienstenveiling Niftrik.

26 Oktober 2018

Al vele jaren maken we met veel plezier gebruik van ons verenigingsgebouw de Waayershof. Dit is een plek waar heel Niftrik graag komt en geniet van het verenigingsleven. Om de Waayershof gezelliger en toegankelijker te maken, willen we met alle verenigingen wat aan het verouderde interieur doen. Tegelijkertijd is dit een mooi moment om hierin ook het terras mee te nemen. In de wandelgangen is het idee ontstaan om dit middels een Goederen- en dienstenveiling te financieren.

Ons plan: een goederen- en dienstenveiling om op die manier met zijn allen geld in te zamelen voor het verbeteren van het interieur van onze Waayershof.

Een goederen- en dienstenveiling kan natuurlijk niet zonder goederen/diensten. Zoals we allemaal weten beschikt Niftrik over veel mensen met talent. Laat je talent spreken, bied jouw dienst aan en draag op deze manier bij aan een verbeterde Waayershof. Uiteindelijk hebben we hier allemaal profijt van. Wat kan je zoal aanbieden:

  • Voor iemand de hond uitlaten.
  • 2 deuren afhangen.
  • Vier gangen diner bij je thuis voor twee personen.
  • Dagje mee in de vrachtwagen.
  • Fotoshoot van een uur.
  • Gesigneerd voetbalshirt.
  • Voor iemand appeltaart bakken.
  • Het verstellen van kleding o.a. broek korter maken of rits inzetten of iets dergelijks.
  • Een rit op een Harley Davidson (achterop natuurlijk)
 

Iedere dienst of aanlevering van goederen is terug te vinden op de website: dienstenveilingniftrik.nl Deze diensten/goederen worden kosteloos aangeboden. Alle inkomsten zijn uitsluitend bestemd voor verbetering van de benedenverdieping van de Waayershof. U kunt uw dienst/product aanbieden via de website of email: mail@dienstenveilingniftrik.nl Vanaf 22 September 2018 kan er via de website geboden worden op de aangeboden diensten/producten. U kunt tot 26 Oktober 2018 online bieden. Deze biedingen zullen het startbedrag zijn waarmee deze diensten en producten (kavels) op 26 Oktober 2018 bij opbod geveild zullen worden. Dit zal een feestelijke avond worden dus laat jullie creativiteit z’n werk doen!

Zet deze datum alvast in uw agenda!! Meer informatie volgt.

 

Met vriendelijke groet, Namens alle Niftrikse verenigingen, Commissie goederen en dienstenveiling Niftrik

 

N.B.: Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Mail dan naar mail@dienstenveilingniftrik.nl of Bel: Willem Hendriks 06-51335139 of Rens van Stippent 06-29115704